Seguidores

martes, 15 de noviembre de 2011

la BLANCA LLUM a la ràdio ( dimecres 16) entrevista i recital







de Pius i Morera:

Aparador de poesia. Demà, dia 16 de novembre del 2011, la joveníssima poeta barcelonetina Blanca Llum Vidal serà entrevistada pel conductor del programa i recitarà deu poemes, dos acompanyada del músic Jordi Calvet.


Amics, podreu escoltar-la en directe de dos quarts de vuit a les vuit de la tarda per ràdio Sant Vicenç de Montalt o bé a través de les ondes (FM 107.4) o per Internet (http://www.radiosantvicenç.com/escoltar-en-directe/). I si no podeu, per la raó que sigui, sempre podreu fer-ho en diferit un parell d’hores més tard anant al blog: http://piusmorera.wordpress.com/.

D’arrels catalanes (barcelonetines), andaluses (montilleses i caçorlanes) i mallorquines (bunyolines), va créixer a Casserres (casserrenca), declarada per alguns alternatius poble poema. De moment és important que tingueu d’ella en compta quatre coses: a més a més de tenir genolls de gitana, com els de les pintures d’Isidre Nonell, de no inscriure’s, que sapiguem, en cap tendència i d’usar un punt de llibre amb un home i una dona davant d’una tassa d’excrements. a quatre anys, febres a l’Índia, estudis a l’escola i al carrer, no sabem si més al carrer que a l’escola, primera capbussada a la làmpada meravellosa de la filosofia del llenguatge a Puig-reig, treball social a la Barceloneta, a la Zona Franca i a Sóller. Finalment, que prefereix els seus amics, Llull i la Rodoreda per llegir-los a Progrés quan hi ha entrat per Llibertat. Per cert, ja ha guanyat alguns premis, però, sobretot ha publicat. Ha participat en diverses antologies, a La pedra foguera —antologia jove dels Països Catalans—, a Quàntiques —10 poetes joves en diferencial femení—, a Allò de dintre —homenatge poètic a Joan Ponç—, a Ningú no ens representa —poetes emprenyats— i a Màscares i reclams —vint dones poetes interpreten Montserrat Abelló, aquestes dues últimes en procés de publicació. Ha publicat tres poemaris: La cabra que hi havia, Nosaltres i tu i Visca! Aquest darrer no, però l'editorial l'anuncia gairebé com sí. Ha editat, finalment, Dues Catalunyes d’Àngel Carmona i l’obra poètica d’Àngel Guimerà. Per exclamar Visca!, com ella en un dels poemes que recitarà.

Amics, una salutació ben cordial. Pius Morera.