Seguidores

martes, 8 de febrero de 2011

1984 KONVENT 2011 convocatòria

http://www.puntzero.org/

http://movimentpuntzero.blogspot.com/


Oberta la convocatòria artística per a participar a la cinquena edició de konventpuntzero'011.


Convocatòria 2011



Amb la finalitat de reivindicar un any més l'art per l'art, sense cap tipus de sedàs i amb plena llibertat pels artistes, s'obren les portes per a la presentació de projectes de la cinquena edició de konventpuntzero.



konventpuntzero vol mostrar artistes que fan de l'art la seva pròpia columna vertebral i que cerquen una filosofia, renovació i experimentació constant.



Seguint la línia ja establerta a l'edició del 2008 i per tal de garantir una evolució i una interessant proposta conjunta, es demana obligatòriament la presentació d'un projecte.



Enguany, el tema comú gira a l’entorn de l’obra 1984 de George Orwell amb tot el seu ampli contingut.



L'artista podrà ocupar més d'una habitació si és que el projecte ho requereix, o bé, tal i com es va realitzar l’any passat, es podrà realitzar accions als espais exteriors, obrint l’art i les manifestacions artístiques a noves possibilitats i espais.



konventpuntzero és obert a qualsevol tipus d'expressió artística: fotografia, pintura, arts escèniques, música, instal·lacions, performance, audiovisuals, literatura...



Es poden presentar a la convocatòria artistes tant a títol individual com col·lectius residents a qualsevol part del món.



Igualment, a l'espai interior de la capella i a diferents entorns del konvent, hi tindrà lloc freqüènciapuntzero, on s'hi poden crear propostes sonores per experimentar en directe a través de la música, sons, dansa, visuals, etc.