Seguidores

martes, 19 de mayo de 2015

"Poetari"número 6 poetari@ccgedicions.com

Ja ha sortit el número 6 de la revista "Poetari", editada per Curbet Edicions, amb magnífica portada de Toni Catany. Hi podreu llegir una extensa i exclusiva entrevista que he fet a Enric Casasses, en què el poeta parla de Verdaguer i Maragall amb motiu dels llibres que acaba de publicar sobre aquests autors, així com una altra entrevista que també he fet, conjuntament amb David Caño, a un dels poetes més inclassificables i singulars de Casserres, Catalunya i el món sencer: Josep Grifoll.
Hi trobareu, a més, un article de Jaume Pont sobreEduard Sanahuja, un parell de Jaume C. Pons Alorda, sobre Whitman i Bonet, i sobre els 25 anys de Cafè Central; una reflexió de Mireia Calafell al voltant de Maria Mercè Marçal; una reivindicació de Feliu Formosa signada per Cinta Massip; una anàlisi de Pau Sanchis sobre la poesia de Joan Navarro i un record de Francesc Garriga a cura de Pau Vadell Vallbona. A més a més dels nostres luxosos crítics habituals:Ricard MirabeteDavid MadueñoAnna Carreras, Jordi Florit, Jordi Valls PozoLucia Pietrelli... I a l'apartat de Surgències i Efusions comptem amb poemes d'Irene Tarrés, Oriol Estripaboires i Misael Alerm.
La revista la trobareu a les llibreries de referència, com Laie o la Central. I si voleu subscriure-us-hi envieu un correu electrònic a poetari@ccgedicions.com És barat i no té efectes secundaris importants.


Lluís Calvo