Seguidores

viernes, 14 de noviembre de 2008

A NO FALTAR-HI!!!!!!!!!!!!



El proper dissabte 22 de novembre moviment punt zero obrirà les portes de l'antic bar-restaurant pedrafosca de Berga amb el nou projecte club.
moviment punt zero convertirà l'espai del bar-restaurant pedrafosca en un club motel de carretera. El lloc s'ha escollit pel seu peculiar encant a nivell arquitectònic i estètic, que tot i estar ubicat a una ciutat amb més de quinze mil habitants, pot recordar a un espai inert al costat de qualsevol carretera direcció al poble més recòndit.
club serà música, llibres, imatges i gastronomia amb la principal excusa de la presentació del llibre-catàleg de la tercera edició de konvent punt zero (2008) de Cal Rosal realitzat pel fotògraf jordi plana i a part també hi tindrà lloc la commemoració mundial de la gala de diaporames (projecció d'imatges d'imatges estàtiques -antigues diapositives- sincronitzades amb so).
A club també hi tindrà lloc el vernissage a càrrec de pep pujols, així com la sessions musicals i experimentals en directe de la comunidäd i dj's the ego.

La comunidäd és un col.lectiu que va ser format l'any 2003, després de les primeres vivències en la cultura electrònica dels seus membres. El col·lectiu va néixer per difondre aquesta cultura en tots els aspectes: la música, la tecnología, l'escenografia, els flyers, l'hedonisme, l'essència underground. http://www.myspace.com/lacomunidadgironella
Dj's the ego (Guatemala) actualment estableix el camp base a barcelona des d'on treballa la música i es mou per tot Catalunya. diego moreno (the ego) treballa amb les pròpies bases dins de l'electrònica experimental i els sons obscurs. El dj's a participat a diversos festivals com l'Austrian Video art & Electronic. http://www.myspace.com/djdiegomoreno

L'altre punt importat per moviment punt zero és el fet de recuperar edificis de la memòria social per mostrar una visió elegant i inhòspita de llocs completament oblidats, els quals amb molt pocs recursos es poden reutilitzar i convertir-se en espais dinàmics o funcionar com a motors d'art, especialment en les comarques de la Catalunya central on els espais enrunats s'acumulen i es destrossen, mentre les institucions abandonen a la població de la vessant més creativa i artística, amb el retòric manifest de la manca de sales i espais adequats.
La Diaporama Gala Tour és una iniciativa promoguda per Photoclub GHAPHE de France i que va escollir a jordi plana amb la col·laboració de moviment punt zero, com a representants per dur a terme la manifestació Gala Tour d'audiovisuals a Berga, convertint la capital berguedana en la única ciutat a nivell estatal on es realitzarà i de manera simultània conjuntament amb 23 ciutats més distribuïdes per una vintena de països a nivell mundial. Els diaporames que es projectaran procedeixen d'una trentena d'autors d'arreu del món.
(http://www.diaporamagalatour.com/).
http://www.puntzero.org/
http://www.myspace.com/konventpuntzero-- informa'ns i multiplica't