Seguidores

martes, 3 de septiembre de 2013

DIVENDRES 13 LLIBRERIA4CANTONS (passeig indústria, 29. berga) inauguració de la nova EXPO del griFOLL

DIVENDRES 13
LLIBRERIA4CANTONS
(passeig indústria, 29. berga)
inauguració 
de la nova 
EXPO del griFOLL

amb la psicoperformantica actuació de:
MONTSE GRIFOLL
(la nena submarina)
i
LEGNER LIBUGSNI
( interpreto-musicant poemes del nen foll)
i
+





D’ ESTÈTIQUES

No m’ ha d’ agradar. Vaig a favor de tota forma nova renunciant a tot “principi” estètic que, per força, m’ ha anat fent solatge a dins pel fet de tenir ulls, no cal anar més enllà que el “hi ha gustos per a tot” que ja és indicador de que estan fets ( els gustos) i que nosaltres només els hem de triar.
No és veritat ( no n’ hi ha) que sols podem“sucar”, beure dels nostres avantpassats fins als contemporanis. Per anar a descobrir cal no tancar-se, sobretot a allò que ens ve de nou, no comparar, que “totes les comparacions són obtuses” i ens ocupen ( com a mínim) la meitat del que pretenem veure i ens és desconegut. Jo dic d’ anar per aquí, vers el desconegut, a treure-li el “des”, a cercar-li les possibilitats. I que siguin noves. Per aquí, a veure què.
I se li pot posar o no transcendència. Pot ser un joc o una manera de viure o sobreviure. En qualsevol dels casos, hi ha “curiositat”, per gris que de vegades sembli, que n’ és, la matèria mateixa que “ens nodreix és la que ens destrueix”. I tampoc la regalen.


griFOLL