Seguidores

sábado, 13 de octubre de 2007

VA PER VOSALTRES, MIL RODONES D´AGRAïMENT!!!


Ahir divendres a la nit, dos joves (no en diré el nom) d´aquí Casserres, se´m van acostar a Ca la Pels, per dir-me que els hi agradava molt aquest blog i tot el que feiem "els cràpules".

I, continuant doncs, amb "la decoració" contra el que ens van robar els incendis l´any 94, avui, i dedicat expressament a aquests dos joves i amb l´ego pujat i la gratitud al cub vers als que, com ells dos, defensen aquests actes que pretenen defensar l´alegria, l´optimisme, la utopía, la peterpania que intentem encomanar i fer d´aquest poble el POBLE POEMA, aquesta nova intervenció pictòrica, per a vosaltres (i com diuen al CLUB DE LOS POETAS MUERTOS: feu que les vostres vides siguin meravelloses). Mil gràcies.

També acompanya la pintada una frase del Galeano que podeu veure a la vostra esquerra.

Si voleu anar a "LA RIERA DE L´AGRAÏMENT" (així l´he batejat, per a ells dos), aneu direcció al roc de la mel, i just abans d´arribar-hi, hi ha un trencant a l´esquerra just davant del camí -està indicat-, que va a Cal Pascual", tireu avall, a peu, amb bici, amb patinet, motoritzats o amb castanyoles (amb cotxe també, però els últims cent metres a veure qui els fot), i ja hi sou. Vinga, a no defallir!

GRIFOLL