Seguidores

viernes, 2 de septiembre de 2011

del REGIO7 (festa major CASSERRES 2011)

 A la foto, Montse Grifoll durant la performance "amb tu, de mi(m)". (Sergi Roma)

 

Casserres finalitza la seva festa major després de cinc dies de música i animació

10:42

Montse Grifoll durant la performance, dissabte a la nit a Casserres<br/>





Montse Grifoll durant la performance, dissabte a la nit a Casserres
sergi roma
REDACCIÓ | CASSERRES
Casserres va posar ahir el punt final a la seva festa major després de cinc dies d'actes per a tots els públics amb èxit de participació. La gresca va començar dijous amb una entrecotada que va aplegar una setantena de persones a la zona de les piscines.
El tret de sortida dels actes del cap de setmana va ser el pregó de festa major, enguany a càrrec dels nens i nenes de sisè de primària de l'escola Princesa Làscaris de Casserres. Durant el cap de setmana, la música ha estat un dels protagonistes de la festa casserrenca. La nit de divendres, l'inimitable Miquel del Roig va oferir un recital de cançons de tots els estils, i dissabte a la nit, l'acte que va aplegar més visitants, va ser el torn del grup revelació de l'estiu, els Catarres juntament amb Doctor Calypso i Bamboobebop, amb l'actuació dels Percus dels diables del Clot de l'Infern.
Dins els actes de dissabte, també cal destacar la performance de la casserrenca Montse Grifoll Amb tu de Mi(m), que actuava per primera vegada en solitari a la seva localitat en un espectacle en el qual combinava imatges de la seva infantesa i posada en escena.
També cal destacar la inauguració de diferents exposicions, com la mostra col·lectiva d'artistes de Casserres, l'exposició de cartells de festa major i la mostra de calçat antic, totes amb èxit de visitants. I ahir, dilluns, va ser el dia dedicat als més petits, durant la tarda es va realitzar un taller de maquillatge i l'espectacle infantil a càrrec del grup Ai Carai.
Durant el cap de setmana fora dels actes de festa major, se celebrarà el torneig de 12 hores de futbol sala al pavelló d'esports.