Seguidores

viernes, 3 de junio de 2011

11, 12 i 13 de juny. Convent de Cal Rosal, Berga.


tota la informació, aquí:






Pintura, fotografia, instal·lacions, performances, música en directe, experimentació… El convent de Cal Rosal obrirà les portes per mostrar un conjunt d’obres i artistes sota un eix comu: Orwell i 1984.

Rai Escalé i Milos Koptak (Mirror Noir), Mireia Ferran i Salvador Vinyes, Jordi Plana i el col·lectiu Dejâvà, Eduard Fíguls, Brandon Herman, Roser Odober, Abel Castells, Gerard Vilardaga, Ramon Brichs,… un total vint-i-cinc, artistes de diferents nacionalitats, crearan amb força peces especifiques per a l’ocasió.

La mostra també homenatjarà al pintor Salvador Dordal -jo sóc- (Barcelona 1932) un extravagant personatge barceloní amb una extensa obra de més de dos mil cinc-centes pintures, les quals mai han vist la llum degut als problemes de salut del mateix pintor i que reflecteix una visió d’una ciutat miserable que conjuga la mirada i realitat crítica d’una societat benestant envers una Barcelona plena de misèria i sòrdida

Per aquest any, s’ha passat de la cinquantena d’artistes de les passades edicions, a la vintena, amb la clara intenció de l’especialització del públic i per tal de poder dedicar més temps a cada peça i treball presentat.
Les altres novetats seran les estades dels artistes, els quals, per tal de presentar les obres es passaran dies tancats a l’espai i d’aquesta manera poder establir una connexió entre el convent, l’artista i el treball.
De la mateixa manera, els establiments i entorns de la població també s’hi podrà veure col·leccions artístiques.

Per tant, un any més, el berguedà tornarà a ser un punt de trobada de l’art, i l’ull artistic apuntarà durant tres dies la Catalunya central.
(extret de puntzero)