Seguidores

sábado, 2 de abril de 2016

L’Hipàtia recita al Tenes amb èxit



http://agora.xtec.cat/insllicamunt2/grups/2n-deso/lhipatia-recita-al-tenes-amb-exit/

Divendres passat, en un dia assolellat enmig d’una setmana d’aigua, es va celebrar la primera edició del “Recitem al Tenes”. Un grup de nois i noies de 2n i 4t d’ESO van recitar davant de la resta de l’institut els 14 poemes que s’havien seleccionat i havien llegit a l’hora del PLEC tal i com ja vam explicar a la notícia prèvia.
Cada parella o grupet d’alumnes havien escollit un poema que és el que es van acabar de preparar durant els 25 minuts de lectura diària i la mitja hora prèvia a l’acte.
Per segon any, l’alumnat de 4t va deixar la seva empremta simbòlica a l’Hipàtia i a la llera del tram del riu que tenim apadrinat plantant en aquesta ocasió, dos pins al Pinar de la Riera. D’aquesta manera, volem simbolitzar l’arrelament del nostre alumnat amb l’entorn.
L’acte va concloure amb el parlament de Manel Isnard, representant del Consorci del Besòs; de l’Antoni Puidomènech com a representant del Centre de Recursos pedagògics (CRP) i del Departament d’Ensenyament, i d’en Paco León, regidor de l’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament.