Seguidores

miércoles, 8 de octubre de 2008

Més sobre la festa major de la UAB (VISCA L´ENRIC!!!)

Benvolguts amics,Festa Major de la UAB, dijous 6 de novembre.
Davant del Cinema de 12 h a 15 h
com cada any tindrem un espai reservat davant del Cinema de la UAB per fer tres hores de recitació. (Esperem que enguany estigui ennuvolat). Dins de l'esperit d'uniVersos, projecte que coordina les Aules de Poesia dels Països Catalans, els poetes han estat proposats per l'Aula de Poesia de la UB i QUARKpoesia de la UAB. Hem afegit un apartat denominat Crapulístics, entenent el terme en el millor sentit, per incloure poetes que no estan vinculats directament a cap de les Aules, i en l'esperit d'integració de la universitat amb l'exterior i el món real.

Per petició d'Enric Casasses hem matisats el darrer apartat i ara s'intitula "Crapulístics, empestats, canalles i CIA". Sembla que així recull millor el ventall de moviments contemporanis.



Torneig poètic

De 12 h 15 h a XX

Aula de poesia UB
José Arcediano, Javier Carnicer, Eduard Sanahuja, Paco Cantero, Jordi Virallonga, Juan Carlos Peña, Jahel Virallonga, Clara Comas,.…

Quarkpoesia de la UAB
Quàntiques!
Laia Martínez, Blanca Vidal, Anna Ballbona, Anna Lacruz, Anna Miralpeix, Txell Pucurull, Iria Fernàndez…
+ Eduard Carmona, Jordi Nopca, Jaume Pons, Joan Vinuesa…)

Crapulístics, empestats, canalles i CIA (Enric Cassases, Josep Grifoll, Tomàs Arias, Pau Vadell, Carles M. Sanuy, Josep Pedrals, Jordi Boladeras, Moisés Galindo, Mateo Rello, Pedro Cano…)

Professors UAB:

Xavier Xarles, Jordi Julià, Francesc Parcerisas, Joaquim Sala, Ramon Farrés, Anna Aguilar-Amat, Jaume Terradas, Antoni Ferragut, David Jou…