Seguidores

miércoles, 29 de febrero de 2012

griFOLL a l' aparador de poesia, per Pius Morera ( FM 107.4)

Amics, podreu escoltar-lo en directe de dos quarts de vuit a les vuit a ràdio Sant Vicenç de Montalt, a través de les ondes (FM 107.4) o per Internet: http://www.radiosantvicenç.com/escoltar-en-directe/. Tindrà l’al·licient de tretze poemes inèdits i una entrevista.

“Ser una mica bastant boig importa. Riure’s de tot importa. Importa. Portar un llapis a la butxaca importa. Observar.”, diu en un poema en prosa. Artista total que es presenta a si mateix com “un drapaire amateur”, però que tant et pot fer una escultura amb tot allò que ha tret d’un contenidor com una performance amb una taula de planxar i un grapat de forquilles. Ha publicat tres llibres de poesia: En desordre, Dels anys beguts i De paraula. Té un llibre inèdit, Poemes de l’equinocci, amb un pròleg d’Enric Casasses i Blanca Llum Vidal que hem llegit. Segons ell, i ens ho hem de creure, és home de ritualets: “a Paris, vaig aconseguir una miqueta de haixix, molt bo però molt car, en vaig embolicar un trosset i li vaig deixar a sobre la tomba d'en Baudelaire, per lo del seu club dels haixixians i els seus paradisos artificials (...).” Ha fet exposicions a França, Anglaterra i Nord-Amèrica, però també a Casserres, al bosc i a cases abandonades.

Si no podeu per una raó o per una altra escoltar-lo en directe, podreu fer-ho en diferit un parell d’hores després al blog del programa: http://piusmorera.wordpress.com/.

Una salutació cordial. Pius Morera.