Seguidores

miércoles, 27 de agosto de 2014

LA SEVA VERITAT SERÀ LA TEVA MENTIDA, de griFOLL

“No admeto els vostres judicis
ni les vostres opinions,
jo no sóc de cap manera.”
Enric Casasses

“Break on through...”
The Doors

LA SEVA VERITAT SERÀ LA TEVA MENTIDA

Els morts, si s’ han portat bé, van al cel. Mires amunt i no veus ni Déu.
«I tu, ja te’ n portes de bé? no dius mentides? » Et pregunta un home disfressat de pare noel/ de rei mag d’ orient/ un home que treballa a la caixa cada dia de vuit a dues i guarda els diners a la gent bona perquè a sota el llit no hi ha papus, hi ha lladres que et volen robar allò que “posseeixes”.
«Tinc por!» dius. « No n’ has de tenir de por, has de ser valent. Amaga-la, que et podreixi per dins! », «i això no és ser un mentider?»,«Amaga-la, la veritat que ens ha de fer lliures, amaga-la fins que no la puguis manejar, ni trobar».
«No mataràs» et diu un diumenge un home amb faldilles des de dalt d’ un altar. Després es treu les faldilles i se’ n va a caçar. Tots els nens li besen la mà.
«Treballa, pateix, ves a la mili, estudia, pentina’ t, no t’ equivoquis MAI, sigues perfecte, fes-te un HOME, un HOME com el teu pare com el teu avi com el teu besavi» I aprens a fumar, amb lo que costa! Desprès “Fumar mata”, i no fer-ho, també.
«El sexe sense amor o en solitari es pecat igual que u més u fan dos». « Què és u? Què és amor?, Hermanu», « alça la mà abans de preguntar! i com que no ho sé, castigat de cara a la paret» diu l’ Hermanu en nom de Déu i les seves regràcies divines.
« Confia en mi i no et fiïs de ningú, de cap desconegut, que et donarà caramels amb droga perquè t’ adormis » ,« I com puc fer coneguts sinó em puc acostar als desconeguts?», «adapta’ t a la mentida, amic meu de 
l’ ànima!».
«Un dia coneixeràs una noia, us enamorareu, tindreu fills, casa, feina, cotxes, diners i sereu feliços, sinó és així, seràs un desgraciat» ,« veus aquell borratxo que sempre riu? Doncs un desgraciat és això».
El teu veí et toca la tita ( la cuca, la cosa, la pixa) i fins aquí només et fa fàstic, «no ho diguis mai mai mai als papes ni a ningú» et diu. A partir d’ aquí ets culpable i saps que aniràs a l’ infern però no ho pots dir a ningú, ni anar-te a confessar amb l’ home de les faldilles que caça. L’ endemà diu que li mamis. El teu veí és bo, ho diu tothom. I li xumes.
Felicitats! Ja en tens divuit ( dues vegades vuit: buit i vacío). Regals: carnet de conduir, dni i un compte obert al banc tancat perquè aconsegueixis títols, papers, firmes de gent important en papers oficials, que vas cap a la FELICITAT, nanu!
«Què voldràs ser el dia de demà?»
«M’ agradaria ser un desgraciat desconegut que no diu mentides, i que en comptes de guanyar-se la vida, la viu», dius.

griFOLL

27.08.14